Prepoznatljivi energični dvojac ovog leta razoriće Soundlovers X

Energičan dvojac iz Beograda koji je iza sebe zapalio neke od najvećih evropskih i svetskih festivala ove godine prvi put nastupaju u Zrenjaninu sa ciljem da razore Soundlovers X! WRECKVGE je DJ/Producentski duo iz Beograda. Oformljen kasne 2014-te godine od strane DJ Architect-a i TML-a. U 2015-oj godini su uradili oficijalni remix za Garmijani- jevu traku “Zaza” koja je izdata za Dim Mak Records. Odmah nakon toga dobijaju ogromnu podrsku, kada je Steve Aoki pustio remix na Tomorrowland-u u Brazilu. Kasnije te godine su izdali prvi oficijalni single “Witch Hunt” sa panamskim producentom PuroWuan-om, koja je bila sountrack filma “Honey 3”.  
Pesma je dobila radijsku podrsku od strane Steve Aoki-ja, David Guetta-e, Lil Jon-a, Laidback Luke-a, Garmiani-ja i mnogih drugih sto je vodilo da pesma zavrsi kao #24 na Beatport-u. Nakon sto je cuo “Witch Hunt” Lil Jon ih je kontaktirao da urade oficijalni remix za njegovu pesmu “Get Loose”, takodje izdata za Dim Mak Records, koju je Lil Jon koristio da otvora svoje setove sirom sveta.

  Ove godine ostvarili su veliki uspeh, jedni od retkih sa ovih prostora koji su potpisali izdanje za Spinnin Records za traku “Garmiani – Fogo (WRECKVGE Remix).

  U 2018-oj su se “zaključali” u studio i rade na novim singlovima i EP-jevima sa imenima kao sto su Lil Jon, Ragga Twins i mnogi drugi, zato ih zapratite na drustvenim mrezama da budete u toku!

Soundlovers fans

Nabavite karte

Soundlovers karte