EDM titan iz Egipta ove godine razoriće publiku u Zrenjaninu

Jedan od producenata čija je muzika bila najprodavanija na gotovo svim svetskim streaming servisima i čiju su muziku puštali svi najveći i najpoznatiji svetski DJ-evi i producenti, Karim Mika dolazi u Zrenjanin da samelje stejdž! Podržana od strane Davida Guette, Calvina Harrisa, Tiesta, Afrojack-a Robbiea Rivere i Hardwella,njegova muzika je napravila totalnu pometnju na mejn stejdževima najvećih svetskih festivala kao što su Tomorrowland, EDC, Coachella, Ultra itd.

Afrojack i Karim Mika rame uz rame

Nakon što je prepoznao njegov talenat i osetio neverovatnu energiju u njegovoj muzici, Afrojack ga poziva da se priključi pobedničkom timu, te se Karim seli u Holandiju i vrlo brzo potpisuje ugovor sa jednom od najvećih i najuticajnijih izdavačkih kuća na svetu, Wall Recordings, koja je u Afrojackovom flasništvu.

Nakon toga, talentovanom egipćaninu muzička karijera kreće uzlaznom putanjom i njegovo ime dostiže planetarne uspehe kada njegova pesma ˝Crunk˝ postaje prva na gotovo svim streaming servisima u svetu. Pored nastupa sa Afrojack-om na nekim od najvećih evenata u Evropi, Karim je imao prilike da nastupa u Severnoj Americi i Brazilu, a za svoj prvi nastup u ovom delu Evrope najavljuje totalni delirijum.

Karim Mika – Stars na Tomorrowland-u 2017.

Soundlovers fans

Nabavite karte

Soundlovers karte