Njihova muzika je osvojila Tomorrowland, a za Soundlovers spremaju spektakl

Energični tim čija je muzika odjeknula na main stage-u najpoznatijeg festivala elektronske muzike, Tomorrowland-a, Flexx i Vähn otvoriće prvo festivalsko veče.

FLEXX

Rođeni Novosađanin, Flexx (Dušan Jovčić) važi za jednog od najtalentovanijih producenata i DJ-eva novije generacije. Produkcijom se bavi više od 10 godina, i za svo to vreme uspeva da pronađe unikatan zvuk i počne da se probija na svetskoj sceni. U 2017. godina dobija prvu veliku podršku, kada je njegovu pesmu zavrteo popularni Dannic. Nakon toga, talentovani Novosađanin dobija support od imena kao što su Nicky Romero, Promise Land, Corey James kao i od strane mnogih drugih.

Vähn

Iako svoje prvo izdanje uspeva da potpiše tek 2019. godine, Vanja Pantelić je prisutan na sceni od 2017. pod drugim pseudonimom. Iako je pod prethodnim imenom već imao podršku od strane Dannic-a, Jax & Vega-e, Simon Lee & Alvin-a itd. odlučio je da započne potpuno novi projekat i pod imenom Vähn započne novu ˝stranicu˝ svoje karijere. U maju 2019. godine, Flexx i Vähn svoju traku pod nazivom ˝Trompeta˝ potpisuju za Dannic-ovu izdavačku kuću ˝Fonk Recordings˝(Spinnin Records) nakon čega stiže podrška od najvećih faca elektronske muzike Hardwell, Dannic, R3hab, Fedde Le Grand, Blasterjaxx, Afrojack, Bingo Players, Dada Life, Mike Williams, Swanky Tunes, Maurice West, Merk & Kremont i Futuristic Polar Bears, a numera dostiže #17 poziciju na Big Room Top 100 playlisti na Beatport-u. Kruna numere Trompeta bila je na Tomorrowland-u 2019. godine, kada ju je Laidback Luke zavrteo pred nekoliko desetina hiljada ljudi. Flexx i Vähn su u svojim solo karijerama imali prilike da nastupaju na različitim eventima i festivalima kao što su Evolution:FEST, Shuriken Mask & Bal, Fes’ in Sedamdes’, Dev9t, a prvi b2b nastup su radili na Exit Festivalu. Za Zrenjanin spremaju masivan zvuk koji će opako razdrmati masu i pripremiti za neverovatno veče koje im predstoji.

Soundlovers fans

Nabavite karte

Soundlovers karte