Buzz te vodi na Soundlovers festival

Vrelo muzičko leto se nastavlja! U Zrenjaninu se, od 29. do 31. avgusta održava 11. Soundlovers festival elektronske muzike, koji će i ove godine okupiti neka od najznačajanijih imena DJ scene iz sveta i sa Balkana. BUZZ Sneaker Station pripremio je specijalna iznenađenja i obezbedio 50 karata za najbrže učesnike aktivacije „Buzz te vodi na Soundlovers
Da bi neko osvojio karte potrebno je da na papiriću napiše koji muzički pravac najviše voli da sluša (rep, disco, R’n’B, rok, fank, pank, house, eletronska muzika…) i slika ga sa svojim omiljenim patikama u kojima planira da ide na Soundlovers festival.
Fotografiju je potrebno objaviti na otvorenom ličnom Instagram profilu, uz tagovanje @BuzzSneakerStation i @Soundloversfestival i korišćenje #BuzzSoundlovers. „Buzz te vodi na Soundlovers“ aktivacija počinje u ponedeljak 19. avgusta i završava se 23. avgusta 2019. godine.

Dobitnici preuzimaju svoje karte u Buzz-u

Dobitnici će svoje karte moći da preuzmu na „Warm up“ žurci, koja se dešava 23. avgusta u BUZZ prodavnici u Aviv Parku u Zrenjaninu. Start žurke zakazan je za 18h. BUZZ je za posetioce festivala pripremio i dodatne poklone, pa će svi zainteresovani koji u BUZZ šop u Zrenjaninu dođu sa festivalskom narukvicom, moći da ostvare popust od 20% na novu kolekciju i 10% na već sniženu kolekciju, u periodu od 23. avgusta do 23. septembra 2019. godine.
Vidimo se u Zrenjaninu, dodaju iz Buzz-a.

Ознаке:,

Остави коментар

Soundlovers fans

Nabavite karte

Soundlovers karte