Buzz te vodi na Soundlovers festival

U Zrenjaninu, od 28. do 30. jula održava se 9. Soundlovers festival elektronske muzike, koji će i ove godine okupiti neka od najznačajanijih imena elektronske DJ scene iz sveta i sa Balkana, te je tom prilikom Buzz Sneaker Station pripremio specijalno iznenađenje za Zrenjanince. Buzz Sneaker Station pripremio je specijalna iznenađenja i obezbedio 50 karata za najbrže učesnike aktivacije „Buzz te vodi na Soundlovers“.

Pravila aktivacije

Da bi neko osvojio karte potrebno je da na papiriću napiše koji muzički pravac najviše voli da sluša (rep, disco, R’n’B, rok, fank, pank, house, techno…) i slika ga sa svojim omiljenim patikama i aksesoarima sa kojima planira da ide na Soundlovers festival. Fotografiju je potrebno objaviti na otvorenom ličnom Instagram ili Facebook profilu, uz tagovanje @BuzzSneakerStation i @Soundloversfestival i korišćenje #BuzzSoundlovers.
-Najbržih 50 dobija na poklon karte za sva tri dana festivala. „Buzz te vodi na Soundlovers“ aktivacija počinje u sredu 12. jula i završava se 21. jula 2017. godine. Dobitnici će svoje karte moći da preuzmu na „Warm up“ žurci, koja se dešava 21. jula u BUZZ prodavnici u Aviv Parku u Zrenjaninu. Start žurke zakazan je za 18h, poručili su iz Buzz-a.
Buzz je pripremio i dodatne poklone, pa tako svi posetioci festivala koji dođu u Buzz prodavnicu u Zrenjaninu sa svojom narukvicom sa festivala, ostvaruju popust od 20% na novu kolekciju i 10% na već sniženu kolekciju, u periodu od 21. jula do 21. avgusta 2017. godine.
Vidimo se na Soundloversu, dodali su.

Ознаке:

Остави коментар

Soundlovers fans

Nabavite karte

Soundlovers karte